Zvitorepec z lutkovno predstavo »Modri kralj Inus« gostoval na Zvezi prijateljev mladine Maribor

V četrtek, 6. 7. 2017, je naš Zvitorepec s predstavo »Modri kralj Inus« gostoval na Zvezi prijateljev mladine Maribor. Kot glavni igralci predstave so nastopili člani društva Sonček, ob pomoči svojih spremljevalcev ter nekaterih naših udeležencev.

Pohvaliti se moramo, da je bila tokratna uprizoritev neverjetno uspešna. Kljub poletni vročini je dvorana pokala po šivih: na ogled so prišli sorodniki naših udeležencev in množica otrok, ki aktivno sodelujejo na poletnih delavnicah. Tokrat je med občinstvom in igralci že po začetnih kadrih predstave zavladala posebna privlačnost, zaradi katere je predstava stekla brez vsakršnih težav. Občinstvo je v predstavi spontano sodelovalo in se nanjo odzivalo, zgodbo so prekinjale občasne salve smeha in zabavni medklici.

Petindvajset čarobnih minut je minilo, kot bi mignil in po dvorani se je nenadoma razlegel bučen aplavz, ki kar ni hotel pojenjati. Na lica naših igralcev iz društva Sonček so se prikradle solze sreče in skupaj smo obljubili, da bomo s predstavo v prostorih društva Sonček kmalu gostovali še enkrat.